İkinci kez dünyanın en iyisi seçildi

ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı Patara Mahallesi'nde bulunan Prima Donna Patara Hotel, Dünyanın En Lüks Otelleri Yarışması'nda (World Luxury Hotel Awards) 2020 yılının en iyi lüks villa oteli seçildi. Aynı otel geçen yıl da 'romantik villa kategorisinde' en iyisi seçilmişti.

10 Kasım 2020 Salı 10:24
İkinci kez dünyanın en iyisi seçildi

(DHA) - Uluslararası bir organizasyon şirketi tarafından düzenlenen 'Dünyanın En İyi Lüks Oteller Yarışması'na 98 ülkeden 693 lüks otel katıldı. Yarışmada dünyanın en iyi lüks segment otelleri değerlendirildi. Patara'daki bir tepede kurulu Prima Donna Patara Hotel, en iyi lüks villa oteli ödülüne layık görüldü. Aynı otel 2019 yılında da 'romantik villa kategorisinde' dünyanın en iyisi seçilmişti.

Otelin sahibi ve aynı zamanda tıp doktoru olan Cengiz Aksoylar, "2020, 'Patara Yılı' olarak ilan edildi. Patara Yılı'nda dünyanın en iyi oteli seçilerek, bu ödülü Patara'ya getirmenin onurunu yaşıyoruz. Biz dağ başında, sessiz, tenha bir oteliz. 24 bin 500 metrekare bir alan üzerinde kurulu, ikişer kişilik 11 villadan oluşan bir oteliz. Patara'da dağın başında huzur ve mutluluk dağıtıyoruz. Otel olarak işimiz, görevimiz bir balayı çiftini mutlu etmek. Otelimizde İngiliz ve Türk balayı çiftlerini konuk ediyoruz. Koronavirüs sürecinde balayı çiftlerinin ayağına kahvaltısını, akşam yemeğini götürüyoruz. Özgür olarak mangal keyfi yaşatıyoruz. Patara'dan gün batımını, gün doğumunu izletiyoruz. En önemlisi stresten uzak, sadece iki kişinin konakladığı villalarda, doğanın içinde mutluluk dağıtıyoruz. İkinci kez dünyanın en iyisi olmak, Türk turizmi için, Kaş ve Patara turizmi için onur verici" dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2020 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.