İbradı ve Serik'te anma

 TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yılında İbradı ve Serik ilçelerinde törenle anıldı.

10 Kasım 2017 Cuma 11:58
İbradı ve Serik'te anma

İbradı'daki anma töreni Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törene Kaymakam Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Musa Bayram, İlçe Emniyet Amir Vekili Gökhan Mazı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, daha sonra Avni Erdoğan Anaokulu Konferans Salonu'ndaki programla devam etti.


 

Serik'teki anma programı Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Saat 09.05'te bayraklar yarıya indirilirken, saygı duruşunda bulunuldu, bu arada çalan sirenlere sürücüler klaksonlarla eşlik etti. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından 10 Kasım programı Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'ndaki programla devam etti. Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin hazırladığı programda Atatürk'ün sevdiği şarkılar, şiirler okundu, zeybek gösterisi sunuldu.


 

Törene Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Zafer Karaaslan ,Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, daire müdürleri, dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.