İade garantili 12 ay taksitle tabut!

İnternetten alışveriş yapma alışkanlığı günden güne artarak devam ederken sanal alemde ticaret yapma fikirleri de gelişiyor. Esnaf, dükkanlarını sanal aleme taşıyor. Bunların arasında bir tanesi var ki görenleri oldukça şaşırtıyor. Karşınızda 12 ay taksitle tabut ve kefen alabileceğiniz bir alışveriş sitesi: Cenaze Market…

11 Haziran 2015 Perşembe 11:40
İade garantili 12 ay taksitle tabut!
İsminden de anlaşılacağı gibi Cenaze Market’ten cenazede lazım olabilecek her şeyi bulabiliyorsunuz. Sitenin kurucusu Murat Arslanoğlu cenaze ile ilgili bir alışveriş sitesi kurmasının nedenini ‘Teknolojiye ayak uydurmak lazım, internet her alanda’ diyerek açıkladı. Amacının tüm Türkiye’ye ulaşmak olduğunu söyleyen Arslanoğlu özellikle İstanbul’a çok ürün gönderiyor.


BEĞENMEYEN İADE EDEBİLİYOR
Gerek toplu, gerekse perakende satışlarda site üzerinden 12 ay taksitle alınabilen ürünlerin iade garantisi de bulunuyor. Örneğin cenazeye kısa ya da dar gelen kefenler için site iade garantisi veriyor.

KEFEN, CESET TORBASI VE CESET GÖMLEĞİ…
Sitedeki satışlar hakkında bilgi veren Arslanoğlu en çok satan ürünlerinin ceset torbası, kefen ve ceset gömleği olduğunu söyleyip şöyle devam etti: ‘Dükkanımızın bulunduğu yer Antalya. Burada gayrimüslimler de yaşıyor. Onlara da hizmet veriyoruz. Müslümanlar en çok kefen; garimüslimler ceset gömleği satın alıyor. İnternetten yaptığımız iş, dükkandan daha fazla kazanç getiriyor’



Sitede kampanya da yapılıyor. Örneğin erkek ve kadın kefen takımlarında 30 lira indirim yapılmış

‘YAŞLI VATANDAŞLAR İNTERNETTEN KENDİNE KEFEN SEÇİYOR’
Arslanoğlu, yaşlı vatandaşların internet üzerinden kendileri için sipariş verdiğini söyledi. İnternetin olmadığı dönemde de yaşlıların cenazelerle ilgili ürünlerin alındığına dikkat çeken Arslanoğlu durumu, ‘Ama artık onlar da teknolojiye ayak uydurdu.’ diyerek yorumladı.


hurriyet.com.tr
 

Son Güncelleme: 11.06.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.