Hocalar güven tazeledi

SS. Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ali Rahmi Hocalar yeniden seçildi.

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:45
Hocalar güven tazeledi

SS. Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu Köseoğlu Bekir Ök Plaza’da gerçekleştirildi. Seçime Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaar Şahin, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Aksu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Aksu Kent Konseyi Başkanı Veli Altıntaş, Antalya’daki Oda ve Kooperatif  Başkanları katıldı.

Seçimde yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. Seçimin açık oylamayla yapılacağı kararının alınmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Ali Rahmi Hocalar’ın tek aday olarak yer aldığı başkanlık seçimde üyelerin çoğunluğunun oyu ile Ali Rahmi Hocalar yeniden SS. Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

SS. Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rahmi Hocalar, kendini destekleyen üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.