Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

ANTALYA'nın Manavgat iki ayrı hırsızlık olayının şüphelileri polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 13:53
Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Manavgat'ın Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde geçen pazartesi bir kişinin battaniyeye sardığı televizyonu götürdüğünü görenler polise ihbarda bulundu. İhbar edilen bölgeye sevk edilen Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan kimlik kontrolünde F.O. olduğu tespit edilen şüpheli, ifadesinde aynı mahallede bulunan bir apartmanın 3'üncü katındaki dairenin balkon penceresinin açık olduğunu görünce önce evin zilini çaldığını, kimsenin olmadığını anlayınca da tırmanarak eve girdiğini söyledi. Şüpheli, televizyon ile 2 şişe viskiyi aldığını, televizyonu evde bulduğu bir battaniyeye sardığını ve yine aynı balkon penceresinden çıkarak kaçtığını itiraf etti. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.

HIRSIZLIK YAPTI, HEMEN YAKALANDI
Aynı gün Salkımevler Mahallesi'nde evden hırsızlık olayı üzerine çalışma başlatan polis, olaydan 1- 2 saat sonra şüpheli C.U.'yu sokakta yürürken yakaladı. Şüphelinin üst aramasında çaldığı 2 yarım altın, altın künye, yüzük ve 800 lira ele geçirildi. Şüphelinin üzerinden çıkan para ve değerli eşyalar sahibine teslim edilirken, C.U. suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler F.O. ve C.U. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.