Hiçbir pazarlığın içinde olmayacağız

Aksu Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi ve aynı zamanda partisinin grup sözcüsü olan Ramazan Özen, hiçbir pazarlığın içerisinde olmayacaklarını altını çizerek, Dik duracağız. Sürecin şeffaf işlemesi adına mücadelemizi göstereceğiz” dedi.  

24 Şubat 2020 Pazartesi 14:54
Hiçbir pazarlığın içinde olmayacağız

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Aksu Belediyesi Şubat ayı meclisinde gündeme gelerek komisyona havale edilen kadro değişiklikleri ve yeni kadro açılmasına ilişkin gündem maddesine yönelik tartışmalar sıcaklığını koruyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde İYİ Parti, MHP, DSP ve CHP Grup Sözcüleri personel alım sürecinin şeffaf olmayacağı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek süreci takip edeceklerini belirtmişlerdi.

KİMSE BU ANLAMDA ADIM ATMAMALI

Kamuoyunda bu kez muhalefet partilerin ‘kadro pazarlığı’ içerisinde olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. İddialar karşısında rahatsız olduklarını belirten İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen, hakkaniyetin arkasından hiçbir zaman ayrılmayacaklarını belirtti. Özen, kimsenin böyle bir pazarlığa girmemesi gerektiğini ifade etti.

DOĞRU BİLDİKLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Kamuoyunda ortaya atılan iddiaların rahatsız edici olduğunu söyleyen Ramazan Özen, “Toplumda, bizim kadro pazarlığı içinde olduğumuza dair bir algı oluştu. Bu, beni ve arkadaşlarımı rahatsız etti. Biz Aksu’da hiçbir kadro pazarlığının içinde değiliz ve olmayacağız. Biz doğru bildiklerimizin ve hakkaniyetin arkasından hiçbir zaman ayrılmayacağız. ‘Siz de birini gönderin, biz onlara da kadro verelim’ tarzında sus payı gibi tekliflerin içerisine girmeyiz. Burada hakkaniyet ölçüsü içerisinde tamamen şeffaf bir alım olacaksa ve liyakat sahibi insanlar burada görevlendirilecekse, biz bunun arkasında duracağız. Belediye bürokratlarının yakınlarını almak için yapılacaksa, bunun sonuna kadar karşısındayız” dedi.

KİMSENİN ÇİFTLİĞİ OLMAMALI

Meclis üyelerinin pazarlık yapmayacağını düşündüğünü belirten Özen, şöyle konuştu: “Ben Aksu’daki meclis üyesi arkadaşların böyle bir pazarlığın içine gireceğini düşünmüyorum. Giren olursa kendisi kaybeder. Bence zaten kimse böyle bir pazarlığa girmemeli. Yoksa ‘Şu kadarını siz koyun, bu kadarını biz koyalıma dönerse iş yine olmaz. Bizi, ‘Kreş açacağız, engellemeye çalışıyorlar’a getirmeye çalışacaklar, öyle bir dünya yok. Hiçbir pazarlığın içine girmedik girmeyeceğiz. Aksu Belediyesi’nin kimsenin çiftliği olmasını istemiyoruz. Olduysa bile, çiftlik olmaktan çıkaracağız burayı. Biz Aksu Belediyesi’ni, Aksu halkına hizmet eden bir kurum olarak görmek istiyoruz.

FIRSAT KOLLUYOR GİBİLER

Kreşin açılması için kadronun şart olmadığına da değinen Özen,  “Hani bunların yaptığı belediyecilik gönül belediyeciliği idi? Bakıyoruz, gönül belediyeciliğiyle alakası yok. Herkes bir yakınını oraya yerleştirmek için bekliyor. Kılıf olarak da ‘kreşi kullanacağız’ diye uğraşıyorlar. Ben araştırıyorum, kreşin açılmaması için hiçbir sebep yok. Kreşin açılması için bu kadrolara ihtiyacı yok. Belediyenin şirketi üzerinden alım yapabilirler. Birilerine bir yol vermek için fırsat kolluyor gibi bir halleri var. Ben niyet okumak istemiyorum, ama kamuoyunda böyle bir dedikodu var. Böyle girişimlerin olduğunu duyuyoruz. Sonuçta duyum bile olsa şık değil” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 24.02.2020 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.