Hayvanlar için ödüllü yarışma

MURATPAŞA Belediyesi, 3'üncüsünü gerçekleştireceği 'Sokak Hayvanları Festivali' için ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

05 Kasım 2016 Cumartesi 12:08
Hayvanlar için ödüllü yarışma
 Muratpaşa Belediyesi'nin 'sokakta sahipsiz hayvan kalmasın' sloganıyla düzenleyeceği 'Sokak Hayvanları Festivali' 12 Kasım cumartesi günü Falez-2 Park'ta yapılacak. Parkta gün boyu şovlar, konserlerle devam edecek festival kapsamında 'Sokak Hayvanları' konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek. Kedi ve köpek fotoğrafları olmak üzere iki dalda yapılacak yarışmaya internet üzerinden başvurulabilecek.



Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açık yarışmada için fotoğrafların 10 Kasım Perşembe gününe kadar '[email protected]' elektronik posta adresine gönderilmesi gerekiyor. Katılımcıların ayrıca isim-soyadı ve iletişim adreslerini de fotoğraflarla birlikte göndermesi gerekiyor. 



Yarışmaya katılmak üzere gönderilen fotoğraflar Festival alanında sergilenecek ve dereceye giren çalışmalar festival konuklarınca belirlenecek. Yarışmada birinci olan eser sahiplerine fotoğraf makinesi, 2'nci olanlara tablet ve 3'üncü olanlara ise kedi ve köpek maması hediye edilecek.

Son Güncelleme: 05.11.2016 12:09
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.