Havalimanında yangın tatbikatı

ANTALYA Havalimanı'nda her yıl düzenlenen Acil Durum Tatbikatı kapsamında yaklaşık yarım saatlik bir yangın tatbikatı gerçekleşti. Tatbikatta yangına müdahale, yaralılar ve içeride kalanların tahliyesi canlandırıldı.

18 Şubat 2021 Perşembe 14:06
Havalimanında yangın tatbikatı

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Müdürlüğü'nün, binaların yangından korunması kanunu ve havalimanı acil durum planı kapsamında, her yıl düzenlenen Acil Durum Tatbikatı, 18 Şubat günü saat 11.00'da DHMİ İtfaiye Şefliği ile koordineli bir şekilde gerçekleştirildi.

Birinci Dış Hatlar Terminali'nde yapılan tatbikatta, olası bir yangın da mahsur kalan veya etkilenen kişilerin itfaiye görevlileri tarafından kurtarılarak ambulanslarla hastaneye sevki canlandırıldı. Tatbikat yaklaşık yarım saat sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.