Hastanede Hıdırellez kutlaması

KUMLUCA Devlet Hastanesi çalışanları, hastane bahçesinde düzenledikleri etkinlikte Hıdırellez'i kutladı.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 12:21
 Hastanede Hıdırellez kutlaması

Kumluca Devlet Hastanesi başhekimliği tarafından halk arasında 6 Mayıs'ta kutlanan Hıdırellez dolayısıyla hastane bahçesinde personel ve hastaların da katılımıyla kutlama yapıldı. Etkinliğe katılanlar arasında çuval yarışı, halat yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı ve yoğurt içinde altın bulma yarışması yapıldı.

Hastanede görevli doktorların da katıldığı yarışmalarda ortaya renkli görüntüler çıkarken, bazı yarışmacılar yere düşerek yarıda bırakmak zorunda kaldı.



Başhekim Dr. Ayşegül Alkan, hastane olarak bu yıl 3'üncüsünü düzenledikleri Hıdırellez şenliklerinin, hastane personeli ve hastaların katılımıyla çok güzel şekilde yapıldığını söyledi. Alkan, "6 Mayıs'ın halkımız arasında farklı bir anlamı var. Kumluca Devlet Hastanesi olarak bir gün öncesi personelimiz ve hastalarımız ile birlikte moral ve motivasyon olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm personelimiz, hastalarımız bir arada eğlendik. Moral motivasyon oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Son Güncelleme: 06.05.2017 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.