Hastalara pastalı kurabiyeli terapi

ALAADDİN Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar, mutfakta pasta ve kurabiye yaparak sosyal hayata hazırlanıyor.

19 Ekim 2017 Perşembe 11:41
Hastalara pastalı kurabiyeli terapi

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastaların sosyal hayata katılımının sağlanması için mutfakta pasta ve kurabiye yapmaları için destek veriliyor. Hastalar, sağlık çalışanlarıyla girdikleri mutfakta birbirinden güzel pasta ve kurabiyeler yaparken hem eğleniyor hem de öğreniyor.


Hastaların yaptıkları pasta ve kurabiyeleri diğer hastalarla paylaştığını kaydeden Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, "Hastanemizin bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalarımız için topluma daha hızlı uyum sağlamaları için çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Tedavilerine önemli katkı sağlayan bu aktiviteler sayesinde paylaşmayı öğreniyor ve sosyalleşiyorlar" dedi.


 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.