Hasan Öz projelerini tanıttı

CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplantıyla 31 Mart yerel seçimlerinin ardından uygulayacağı projeleri tanıttı.

09 Mart 2019 Cumartesi 12:48
Hasan Öz projelerini tanıttı

Hasan Öz'ün proje tanıtım toplantısına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, MHP'li eski milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan toplantıda, kürsüye çıkan Hasan Öz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla annesi, eşi ve kızlarını kürsüye davet etti. Annesinin elini öpen Hasan Öz, Kadınlar Günü dolayısıyla hepsini tebrik etti.

'ATATÜRK'Ü YANIMIZA ALDIK'

Cumhuriyet Meydanı'nda platformu tam cepheden değil de biraz yan tarafa kurduklarını söyleyen Hasan Öz, "Aslında tam cepheden görecek şekilde bu platformu kurabilirdik. Ancak sağ tarafımızda Atatürk heykeli var ve o zaman Atatürk'ü arkamıza almış olacaktık. Biz Atatürk'ü arkamıza değil, yanımıza aldık" dedi.


'MANAVGAT'IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK PROJELER'

Hazırladıkları projelerin ayrışmadan ayrıştırmadan, bir elin parmakları gibi, et ve tırnak gibi, kardeşlik içinde yaşayan, farklılıkları da zenginlik sayan Manavgat'ta yaşayanların hayatına değer katacağını anlatan Hasan Öz, "Manavgat'ın yüzü gülecek diye yola çıktık. Manavgat'ın yüzünü güldürecek projeler hazırladık, bereketli topraklara tarım için, kıymetli sahillerimize turizm için, geleceğimiz olan evlatlarımıza eğitim için; pazarcı, çarşıcı, kilimci, eczacı dostlarımıza esnaf için gece gündüz çalıştık. Her kuruşun hesabını yaparak, her karış toprağın, her su damlasının, her emekçinin emeğini düşünerek, memleketi düşünerek, Manavgat'ı düşünerek projeler hazırladık" dedi.


'YAPILMAYANLARI YAPMAYA TALİBİZ'

Manavgat'ta bugüne kadar yapılmayanları yapmaya talip olduklarını ve Manavgat'ın yüzünü güldüreceklerini anlatan Hasan Öz, Manavgat'ın bir yanında Antalya diğer tarafından Alanya'nın olduğu cennetten bir köşe olduğunu söyledi. Hedeflerinin Manavgat'ı bir marka kent haline getirmek olduğunu belirten Hasan Öz, "Bu cennet Manavgat'ı marka kent haline getirmenin, huzurlu bir kent haline getirmenin, yüzlerin güldüğü, korkuların olmadığı, küslüklerin olmadığı kardeş belediyelerle güç birliği içinde marka kent Manavgat zamanı geldi. Var olduğu günden bugüne emeği gecen Manavgat'ın iyiliği için bir çivi bile çakan, eğilip yerden bir çöp alan vatandaştan, başkandan Allah razı olsun. Toros dağlarının bağrında Akdeniz'e yüzünü dönmüş bu cennet memleket, artık yatırım istiyor, iş istiyor, emek istiyor, hizmet istiyor" diye konuştu.


HASAN ÖZ'ÜN PROJELERİ

Hasan Öz, projelerini tek tek tanıttı. Başkan adayı Hasan Öz'ün vaat ettiği projeler şunlar:

"Manavgat Şelale Üniversitesi, Manavgat Büyük Kent Meydanı Projesi, Manavgat Kongre ve Fuar Merkezi, Çocuk, Gençlik ve Sanat Akademisi, Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Açık ve Kapalı Spor Kompleksi, Manavgat Girişimcilik ve Teknoloji Atölyesi, Manavgat Meslek Akademisi, Titreyengöl çevre düzenlemesi; Antalya Büyükşehir Belediyesi projeleri: Sorgun Doğa Parkı, Manavgat Sahil Düzenlemesi, Sosyal Konut, Manavgat Yat Limanı ve Çekek Yeri, köy konakları, Manavgat Devlet Hastanesi, doğalgaz, yüksek hızlı tren, kuzey çevreyolu Manavgat Alanya otoyol bağlantısı, kadın ve çocuk sosyal yaşam merkezi, dar gelirli ailelerinin çocukları için kreş, emekli hobi bahçesi, Manavgat Belediyesi düğün salonu, Boğaz park orman projesi, Manavgat Şelalesi karşısı çevre düzenleme projesi, Oymapınar tabiat parkı projesi, trafik master planı, güneş enerji santrali, tarımsal hizmetler müdürlüğü, güvenli okullar ve parklar projesi, gıda ihtisas organize sanayi bölgesi, sanayi sitesi düzenlemesi, kanal peyzaj projeleri, Atatürk Kültür Merkezi önü trafik ve otopark düzenlemesi, bir bebek bir fidan projesi, mahalle otoparkları projesi, turizm danışma merkezleri, yabancı masası projesi, atış poligonu, drift ve motosiklet parkuru projesi, aşevi, taziye evleri, halk plajları, büyük Manavgatspor projesi, öğretmenevi, piknik alanları evcil hayvan parkları projesi, sıfır atık projesi."


ÇAVUŞOĞLU: HİÇBİR BELEDİYEYİ ENGELLEMİYORUZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz'ün projelerinin güzel olduğunu, hem kendisi hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu projelerin arkasında duracaklarını belirterek, Antalya'nın diğer partilerden ve AK Parti'den bütün belediyelerinin kendilerine proje getirdiklerini ve bunların tamamında yardımcı olduklarını anlattı. Bakan Çavuşoğlu, mevcut belediye yönetiminin kendilerine sadece 2- 3 projeyle geldiğini ve onlarda da yardımcı olduklarını anlatarak, "Hizmet üretemeyen CHP'li belediye başkanları 'Hükümet bizi engelliyor, destek olmuyor' diyorlar. Bu doğru değil, yalan. Hiçbir belediyeyi engellememiz söz konusu değil. Tüm belediyelere nüfus ve coğrafi büyüklüğüne göre eşit kaynak aktarılır. Biz belediyeler arasında ayrım yapmıyoruz. Manavgat Belediyesi bugüne kadar ne istediyse yaptık. Şelaleyi verdik, ne zaman kredi istediyse aldı. Tüm ilçelere kim proje getirdiyse yardım ettik" dedi.

'HİZMETLERİ MANAVGATLILAR İÇİN YAPIYORUZ'

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in "Çavuşoğlu, yolları ve kavşakları buradan hızlı geçebilmek için yaptırıyor" diye konuştuğunu duyduğunu belirten Çavuşoğlu, "Biz, çok şükür gitmek isteğimiz her yere hızlı gidiyoruz. Biz, bu hizmetleri Manavgatlılar ve buraya gelen misafirlerimiz için yapıyoruz. Burdur- Antalya otobanı ihaleye çıkmaya hazır. Hızlı tren projemizle Eskişehir ve Konya üzerinden hızlı tren gelecek. Yat limanı projemizle turizmi 12 aya yayma hedefine biraz daha ulaşacağız" diye konuştu.


MANAVGAT'A ÜNİVERSİTE VE TIP FAKÜLTESİ

Manavgat'ta 2 fakülte ve bir yüksekokul bulunduğunu hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, ilçeye bir de devlet üniversitesi kuracaklarını, yapılacak 400 yataklı eğitim araştırma hastanesinin yanına üniversite kurulduktan sonra tıp fakültesinin ekleneceğini bildirdi. İlçeye doğalgaz getireceklerini vurgulayan Çavuşoğlu, golf sahaları kurup turizmi çeşitlendireceklerini söyledi. Törende konuşan AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da iktidar olarak belediye başkan adayları Hasan Öz'ü ve projelerini sonuna kadar destekleyeceklerini ifade etti.


GÜLŞEN BİNLERCE KİŞİYİ COŞTURDU

Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçı Gülşen, söylediği birbirinden güzel şarkılarla alandakileri coşturdu. Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, eşi Nadide Öz'le birlikte Gülşen'e çiçek takdim etti. Konser sırasında hayranlarıyla sohbet eden Gülşen, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutladı.

Anahtar Kelimeler:
Hasan öz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.