Hasan Ali Yılmaz güven tazeledi

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Hasan Ali Yılmaz güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

21 Haziran 2021 Pazartesi 12:33
Hasan Ali Yılmaz güven tazeledi

Oy birliğiyle seçildi

Pandemi kısıtlamalarından dolayı birkaç kez ertelenen Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'nin Olağan Genel Kurulu geçen hafta gerçekleşti. Tek listenin olduğu ve eski dernek başkanlarından Şaban Atmaca’nın Divan Başkanlığı yaptığı Genel Kurulda, mevcut Başkan Hasan Ali Yılmaz, oy birliğiyle tekrar başkan seçildi. Yılmaz, daha önce gerçekleşen ara seçimle Dernek Başkanı seçilmişti.

Saygın bir kuruluşuz

Yoğun katılımlardan dolayı hal esnafına teşekkür eden Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz, mevcut dernek yapısının 70 yıla dayandığının altını çizerek, derneği daha iyi yerlere getirmek için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını dile getirdi.  Yılmaz, “Mensubu bulunduğumuz dernek saygın bir kuruluş. Ekonomiye çok büyük katkılarımız var. Bunun yanı sıra yaşadığımız zorluklarda var. Eksikliklerimiz de var. Biz bunların farkındayız. Eksikliklerimizi gidermek ve mesleğimizi daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

İşte Hasan Ali Yılmaz'ın Yönetim Kurulu listesi:

Emin Böcek, Hüseyin Karadağ, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Karadaş, Şaban Tur, Enver Sönmez, Feyzullah Karaalp, Ertuğrul Kara, Mehmet Canyürek, Recep Soytürk, Kerim Kaya, Nedim Mutlu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.