Harleycilerden demokrasi sürüşü

TÜRKİYE'yi sokaklara döken 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü protesto için aralarında Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü'nün de bulunduğu Harley-Davidson Antalya ve HOG Antalya Chapter topluluğu, demokrasi sürüşü gerçekleştirdi.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:05
Harleycilerden demokrasi sürüşü
Lara'da bir araya gelen Harleyciler, Konyaaltı Kent Meydanı'na kadar sürüş gerçekleştirdi. Konvoy oluşturan grubun sürüşü Konyaaltı'ndaki bir muhallebecide sona erdi. Grup üyeleri tarafından demokrasi sürüşüyle ilgili açıklamada, şöyle denildi:

"15 Temmuz gecesi karanlık bir tunelin başından dönülmüştür. Ancak şimdi iktidarıyla muhalefetiyle tüm siyasal aktörlere ve yurttaşlarımız üstlerine düşen görevi sağduyu ile hareket ederek atlatmıştır. Sorunlarımızın çözümü demokratik cumhuriyetten ve anayasal meşru zeminde siyasal mücadeleden geçmektedir. Harley-Davidson Antalya ve HOG Antalya Chapter olarak her türlü darbe ve darbe girişiminin karşısında; Cumhuriyetin, ulusal egemenliğin, laik demokratik sosyal hukuk devletinin ve toplumsal barışın yanında olduğumuzu, ülkemize ve parlamenter sisteme bütün gücümüzle sahip çıkacağımızı bir kez daha ilan ediyor ve böyle bir olayın bir daha asla yaşanmaması umuduyla tüm halkımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."
 

Son Güncelleme: 27.07.2016 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.