Harley Davidson Antalya Rallisi başladı

HARLEY Davidson sahiplerinin üye olduğu HOG Antalya Chapter yönetimi tarafından organize edilen ve 4 gün sürecek Harley Davidson Antalya Rallisi başladı.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 11:01
Harley Davidson Antalya Rallisi başladı
İlki 2015 yılında yapılan her geçen yıl katılımın arttığı Harley Davidson Antalya Rallisi'ne Ankara, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Bakü, Kıbrıs'ın yanı sıra Almanya ve Yunanistan'dan da motorcu geldi. 600'ün üzerinde motorcunun buluştuğu rallinin ilk gününde barbekü partisi düzenlendi.



Rauf Denktaş Bulvarı üzerindeki Harley Davidson Showroomu önünden start alan ralliye, eski bakan Kürşat Tüzmen, ünlü sanatçı Sümer Ezgü ve çok sayıda davetli katıldı. Antalyalı işadamı aynı zamanda Harley Davidson markasını Antalyalılar ile tanıştıran Hüseyin Acarlıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen barbekü partisi ile tanışma fırsatı yakalayan Harley tutkunları, ralli süresince Antalya'nın farklı noktalarına sürüş gerçekleştirecek.

Son Güncelleme: 21.05.2016 11:02
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.