Güzeller Göynük'te kampta

AY-ÇA Estetik ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının 12 finalisti Göynük'te kamp çalışmalarını sürdürüyor.

26 Temmuz 2016 Salı 11:31
Güzeller Göynük'te kampta
Bu yıl 15 günlük eğitim kampının 1 haftalık eğitim bölümünü Göynük'te Kimeros Park Holiday Village'de geçirecek olan güzeller, kampın kalan 1 haftasını ise Turem Uygulama Otel'de tamamlayacak.

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, tarihi yerlere günübirlik geziler düzenleyeceklerini ve kampın başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Finalistlerin eğitimleri, Drama ve Sahne Sanatları Yönetmeni Çiğdem Bulut yönetiminde, catwalk eğitimini ve koreografisini Miss Mediterranean 2015 3'üncü güzeli Sinem Atıcı, dans koreografisi ise Cansel Büşra Kuşçu tarafından veriliyor.

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının finali 7 Ağustos tarihinde Hotel Su'da gerçekleşecek. Final gecesinde manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, şarkıcı Ersan Er ve Aida şarkılarıyla geceye renk katacak. 

Son Güncelleme: 26.07.2016 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.