Günaydın Antalya'da

Eşsiz lezzetiyle et severlerin vazgeçilmezi olan Türkiye'nin ünlü et restoranları zinciri Günaydın, 42'nci şubesini Antalya'da açtı. Soft açılışı yapılan ve müşteri kabul etmeye başlayan mekanın resmi açılışı 1 Mayıs'ta yapılacak.

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:31
Günaydın Antalya'da
Yaklaşık 50 yıl önce İstanbul'da küçük bir dükkanda başladığı lezzet yolculuğuna bugün 41 şube ile devam eden Günaydın, 42'nci şubesini Antalya'da açtı. Lezzetten taviz vermeyenlerin adresi Günaydın, Lara'daki yeni yerinde 'Kebap & Steakhouse' konseptinde konuklarını ağırlamaya başladı. Fener Mahallesi'nde eski Konyalılar Restaurant'ın olduğu yere açılan Günaydın, 3 bin 400 metrekare alanda hizmet vermeye başladı. 390 kişiyi aynı anda ağırlayan, oyun alanı, açık ve kapalı bölümleri bulunan mekanda çiğ et satışı da yapılıyor.

İş toplantıları, aile yemekleri ve kutlamalar için akla gelen ilk yerler arasında yerini almaya aday Günaydın'ın kurucusu ve ortaklarından Cüneyt Asan, ünlü et markasını Antalya'ya taşımaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Antalya'nın talebine daha fazla kayıtsız kalamadıklarını belirten Asan, "Günaydın markası ile Antalya birbirine yakıştı" dedi.

 

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:12
Anahtar Kelimeler:
AntalyaGünaydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.