Göynük'te tapu sevinci

Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından tapu dağıtımına başlandı.

05 Eylül 2014 Cuma 15:03
Göynük'te tapu sevinci
Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Kemer Belediyesi tarafından imar çalışması tamamlanan, tapu tescilleri yapılarak tapuları çıkarılan üç bölge için ayrı ayrı tapu dağıtımı yapılıyor. 3'üncü bölgenin tapu dağıtımı Kemer Belediyesi Göynük hizmet binasında Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Gül, Göynük'te 3'üncü bölgenin tapu dağıtımını tamamladıklarını belirterek bir ve ikinci bölgenin dağıtımını da kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi.

'GÖYNÜK GÜZELLEŞECEK'
Bundan sonraki aşamada imara açılan bölgelerde süratle altyapı çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Başkan Gül, "Yolları açacağız. Artık, Göynük Mahallesi kentsel açıdan daha fazla yaşanır bir kent haline gelecek. Köy yaşamından görüntü olarak da çıkarak daha güzel bir yer halini alacak" dedi. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.