Gönüllülerden 130 aileye kurban eti

ANTALYA Yardımlaşma Platformu üyeleri, Kurban Bayramında yapılan kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi 130 aileye ulaştırdı.

04 Ağustos 2020 Salı 10:56
Gönüllülerden 130 aileye kurban eti

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) 

Antalya Yardımlaşma Platformu üyeleri, Kurban Bayramının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere kurban payları dağıttı. Vekaleten kestikleri 7 kurban eti payları, gönüllüler tarafından daha önce belirlenen 130 aileye ulaştırıldı.

Her sene Kurban Bayramında, gönüllülerin yaptığı kurban payı bağışlarını dağıttıklarını söyleyen Antalya Yardımlaşma Platformu Temsilcisi Halit Mert, “Bayram boyunca 130 aileye kurban payı dağıtılmasına vesile olduk. Kendileri dağıtmak isteyenlere ailelerin adreslerini veriyoruz. Dağıtamayacak durumda olanların paylarını da bizler dağıtıyoruz. Bu sene yurtdışından 4, şehir dışından 3 olmak üzere toplam 7 kurbanın vekaleten kesilmesine ve dağıtılmasına aracı olduk. Bu vesileyle ailelerimizin evine et girmesini, ocaklarında et pişmesini sağlayan tüm gönüllülerden Allah razı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2020 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.