Gömbe Yaylası'nda altyapı çalışmaları

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ndeki Gömbe Yaylası'nın altyapı sorununun çözümüne yönelik çalışmalar sürüyor.

18 Haziran 2016 Cumartesi 12:10
Gömbe Yaylası'nda altyapı çalışmaları
 Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) tarafından Gömbe Yaylası'nın kanalizasyon ve içme suyu sorununu çözecek altyapı çalışmaları devam ediyor. 8.5 milyon liralık yatırımla 35 kilometrelik kanalizasyon hattının döşendiği bölgede bağlantı hatları ile birlikte 200'lük ve 300'lük kone borular döşenmeye başladı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı, "Gömbe Yaylası'ndaki kanalizasyon ve su şebekesi çalışmaları 2016 yılı sonunda tamamlanacak. Yayla mevsimi başladı. Şu anda yoğun biçimde ana caddelerdeki çalışmaları tamamlıyoruz. Ardından ana caddeleri acil olarak asfaltla kaplayacağız. Kanalizasyon şebekesi tamamlanınca, arıtmanın ihalesi yapılacak. Gömbe Yaylası'nın altyapı sorunları kısa sürede tamamlanacak. Gömbe Yaylası daha yaşanılır hale gelecek" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2016 12:11
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.