Gömbe Panayırı şölenle başladı

Gömbe yaylasında bu yıl 65'inci kez düzenlenen ve 2 ay sürmesi planlanan Geleneksel Gömbe Yaylası Panayırı şenlikle başladı.

05 Ağustos 2014 Salı 10:11
Gömbe Panayırı şölenle başladı
Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Gömbe yaylasında her yıl düzenlenen panayırda ülkenin çeşitli yerlerinden gelen esnaf, iki ay süreyle satış ve yiyecek-içecek stantları açıyor. Panayırın açılışına Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Fırat Demirci ile yerel yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel Gömbe Yaylası Panayırı açılış gecesinde önce 'Rockçu İmam' lakabıyla ünlenen Ahmet Muhsin Tüzer'in kardeşi Burhan Tüzer sahne aldı. Ardından sahneye Türk Halk Müziği sanatçısı Aslı Güngör çıktı. Her iki sanatçı da alandakilere coşkulu ve neşeli bir gece yaşattı. Konser sonunda Kaymakamı Kapankaya, sanatçı Aslı Güngör'e bir Kaş Prestij Kitabı, Belediye Başkanı Kocaer de plaket verdi. 

Son Güncelleme: 05.08.2014 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.