Gelinlik ve nişanlıkları mankenler tanıttı

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bir moda evi ve gelinlik mağazası defileyle açıldı.

14 Mart 2020 Cumartesi 11:33
Gelinlik ve nişanlıkları mankenler tanıttı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)
Kumluca merkez Eski Cami Mahallesi'ndeki bir moda evi ve gelinlik mağazasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Programa Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Şoförler Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren ve sunucu İkbal Gürpınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi Hacı Salih Gürkan Cami imam hatibi Süleyman Çelikkaya dua yaptı. Ardından kurdele kesimi yapıldı. Sonrasında mağazada satılacak gelinlik, nişanlık ve kına kıyafetleri mini defilede, mankenler tarafından sergilendi.

​​​​​​​

İş yeri sahibi Atiye Karaca, "Eşimle birlikte bayan kuaförü çalıştırıyoruz. Düğün yapacak gelin adaylarımız kuaföre geldiğinde gelinliğini de biz verelim istedik. Gelin adaylarımızın hem kuaför hizmetleri hem de gelinlik ihtiyacını karşılayacağımız için mutluyum. Kuaför salonumuzun üst katına açtığımız mağazamızda her boya bedene uygun zengin çeşit ve modellerimizle hizmet vereceğiz" dedi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.