Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası yapıldı

 ANTALYA'nın Demre ilçesinde Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 14:11
Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası 8 gün sürdü. Turnuvada öğrenciler 4 farklı oyunda mücadele etti. 1400 öğrenci, 10 okulda sınıflar arasında yarıştı. Okullarında birinci olan 10 okulun birer sınıfı Demre Spor Salonu'nda finallerde yarıştı.


Finaller sonunda ilkokul 2'nci sınıflar arası 'Yağ satarım bal satarım' oyununda Yunus Emre İlkokulu, 'Mendil kapmaca' oyununda Yunus Emre İlkokulu, 3'üncü sınıflar arası 'Tombik' oyununda Karabucak İlkokulu birinci oldu. 5'inci sınıflarda 'Yakantop' oyununda Atatürk Ortaokulu, 9'uncu sınıf erkeklerde 'Yakantop' oyununda İmam Hatip Lisesi, 9'uncu sınıf kızlarda 'Yakantop' oyununda Bil Okulları birinci oldu.

Turnuvada ilk üç dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkan vekili Salih Sarıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili ve Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.