Gece bekçisi evinde ölü bulundu

ANTALYA'da bir inşaatta bekçilik yapan Hıdır Çakır (48), evinde ölü bulundu. Çakır'ın bir süre önce anjiyo olduğu ortaya çıktı.

02 Ocak 2018 Salı 13:47
Gece bekçisi evinde ölü bulundu

Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'ndeki bir inşaatta gece bekçiliği yapan Hıdır Çakır, dinlenmek için yan tarafta bulunan evine geçti. Arkadaşıyla geç saatlere kadar film izleyen Hıdır Çakır, daha sonra yatağına geçti. Bu sabah gelmediğini gören inşaatın müteahhidi, Çakır'ı telefonla aradı. Çakır'ın telefona cevap vermemesi üzerine eve giden müteahhit, kapının açılmaması üzerine balkondan daireye girdi. Müteahhit Çakır'ı uyandırmaya çalışsa da başarılı olmadı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Hıdır Çakır'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çakır'ın, ilk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğü belirlendi. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Çakır'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu, ailesinden ayrı yaşadığı, bir süre önce anjiyo olduğu ve yaklaşık 4 ay kadar hastanede yattığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.