Gazipaşa'ya hızlı tren müjdesi

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Gazipaşa İlçesi'nde Gökçeler Barajı'nda incelemelerde bulundu. Badak, ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakam Muhittin Pamuk'u ziyaret etti.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 10:03
Gazipaşa'ya hızlı tren müjdesi
Kaymakam Pamuk, Milletvekili Badak'tan, yüksek hızlı tren hattının Gazipaşa'ya kadar uzatılmasını istedi. Kaymakam Pamuk'un talebi üzerine konuşan Badak, tren hattının Gazipaşa Havalimanı girişine kadar uzatılacağını belirtti. Badak, “Bu konuyu dile getirdik. Hazırlanan projeye Gazipaşa ayağı kondu. Çalışmalar başladığında hat Gazipaşa'ya kadar uzatılacak" dedi.

GÖKÇELER BARAJI'NI İNCELEDİ

Milletvekili Badak ve beraberindekiler daha sonra Gökçeler Barajı'na hareket etti. Baraj inşaatında inceleme yapan Badak, yetkililerden bilgi aldı. İçme ve kullanma suyu ihtiyacı için barajın yapıldığını anlatan Badak, "Bu baraj 40 yıldır bekleniyordu. Yüzde 54 oranında tamamlandı. Gökçeler Barajı 50 bin dekarlık sulamayla beraber içme suyu ihtiyacını giderecek. Su buradan borularla ilçeye verilecek. Müteahhit firmanın gayretini ve ciddiyetini gördüğümüzde inşaatın zamanından önce biteceğine olan inancımız arttı. Gelecek yıl Eylül 2014'te barajın bitmesini ümit ediyoruz" dedi.

200 METRE YÜKSEĞE KADAR SU VERİLECEK
Baraj tamamlandıktan sonra 200 metre yüksekliğe kadar sulama yapılabileceğine işaret eden Badak, "Bu rakımın altında ne varsa sulanabilecek. 200 metrenin altındakiler suyun kendi tazyikiyle sulama yapabilecek. Evlerin önüne kadar su gelecek. Birkaç gün içinde sulama hattı döşeme ihalesi de başlayacak" dedi. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Badak, burada da partililere hitap etti. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte altyapı hizmetlerinde Türkiye'nin altın yılını yaşadığını belirten Badak, “Yerel seçimlerde Gazipaşa'yı AK Partili belediye yapacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 24.08.2013 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.