Gazipaşa Havalimanı'na emniyet müdürü

Gazipaşa Havalimanı Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Berhan Ergenç görevine başladı.

06 Eylül 2013 Cuma 10:14
Gazipaşa Havalimanı'na emniyet müdürü
Haziran ayında kurulmasına onay verilen Gazipaşa Havalimanı Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Müdürü Ergenç, havalimanının iç güvenlik hizmetini sağlayacaklarını söyledi.

Havalimanı Güvenlik Şube Müdürlüğü'nün yeni kurulmuş olması nedeniyle eksikliklerinin bulunduğunu belirten Ergenç, "Birimimizde en az 44 personelimiz olması gerekiyor. Şu an 15 kişilik personelimizle hizmet veriyoruz. Personel eksiğimizin tamamlanması için takviye istedik" dedi. Gazipaşa'nın gelişime açık bir ilçe olduğunu ve havalimanının da bölgeye hitap ettiğini kaydeden Ergenç, "Gazipaşa Havalimanı'nda gerekli güvenlik tedbirlerimizi artırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

Havalimanı Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü görevini yürütecek olan Berhan Ergenç'in emniyet amiri olan eşi Serpil Ergenç de 18 Eylül'de, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet müdür yardımcısı olarak göreve başlayacak. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.