Gazeteci İdris Özyol yoğun bakımda...

Gazeteci İdris Özyol, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan ve daha sonra uyutulan Özyol’un, bugün öğleden sonra uyandırılacağı belirtildi.

05 Aralık 2019 Perşembe 12:49
Gazeteci İdris Özyol yoğun bakımda...

3 Aralık gecesi arkadaşlarıyla Konyaaltı’nda yemek yiyen İdris Özyol’un, aynı gece saat 1.30’da arkadaşları tarafından Cumhuriyet Meydanı’na bırakıldığı öğrenildi. İdris Özyol’dan daha sonra bir daha haber alınamadı. 

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Eşi Hülya Özyol’un polise başvurmasının ardından, İdris Özyol’un Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yattığı öğrenildi. İdris Özyol’un yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve acilen beyin ameliyatına alındığı ifade edildi. Başarılı bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunmayan Özyol, yoğun bakımda uyutuluyor. Gazeteci Özyol’un, bugün öğleden sonra uyandırılması bekleniyor.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.