Fuarda protokol krizi

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Interfresh Eurasia Yaş Sebze ve Meyve Ambalaj Depolama ve Lojistik Fuarı’nın açılışında protokol krizi yaşandı.  Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun da katıldığı Fuar açılışında, ev sahibi statüsünde olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e protokolde yer ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı.

16 Ekim 2019 Çarşamba 17:27
Fuarda protokol krizi

Türkiye'nin yaş sebze meyve alanında en büyük uluslararası fuarı olan Interfresh Eurasia Yaş Sebze ve Meyve Ambalaj, Depolama ve Lojistik Fuarı'nın ikincisi, Antalya Expo Center'da açıldı. 19 Ekim'e kadar açık kalacak fuarda protokol krizi yaşandı. Protokolde, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e yer ayrılmamış olması dikkat çekti. Açılış saatinde fuar alanına gelen Halil Şahin, protokolde kendisine yer ayrılmadığını görünce fuar alanını gezmeye başladı. O süreçte protokol krizi çözülemeyince, Başkan Halil Şahin alana gelen Vali Münir Karaloğlu’nu karşıladıktan sonra ekibiyle birlikte fuar alanından ayrıldı.

Aksu sınırları içerisinde düzenlenen fuarda, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e protokolde yer ayrılmamış olması tepki çekti.


ANFAŞ EXPO Center'daki fuarın açılışına, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antexpo Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Uğur Fora, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ceyhan Gündüz, Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı ve Yaş Sebze Meyve Sektör Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçılar Birliği Başkanı Hayrettin Uçak'ın yanı sıra, Makedonya, Letonya, Bosna Hersek, Malta ve Kırgızistan büyükelçileri ve eşleri katıldı.

Son Güncelleme: 16.10.2019 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.