Fırtına sonrası temizlik

Antalya'da dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak ve fırtına nedeniyle uçan güneş panelleri ve çatılar itfaiye ekipleri tarafından toplandı.

08 Ağustos 2014 Cuma 17:00
Fırtına sonrası temizlik
Antalya'da saat 20.30 sıralarında başlayan sağanak yağış özellikle Kepez İlçesi'nde etkili oldu. Yağmurun yanı sıra saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi bulan fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Varsak bölgesinde araçlar yolda kaldı, yayalar sığınacak yer aradı. Bazı evlerin çatısındaki çanak antenler ile güneş panelleri yerlerinden koptu. İnşaat halindeki bir binanın çatısı uçtu. Araçların üzerine düşen güneş panelleri ve çatılar binlerce liralık zarar yol açtı.

Sabah saatlerinde işe gitmek için aracına binmek isteyen sürücüler şok yaşadı. Aracı hasar gören vatandaşlar itfaiye yardımıyla inşaat malzemeleri ve güneş panellerini araçlarının üzerinden kaldırdı. İtfaiye ekipleri zarar görmüş ve kopmak üzere olan çatı ve güneş panelleri için güvenlik önlemi aldı. 

Son Güncelleme: 08.08.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.