Finike'de Kubat konseri

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde bu yıl 28'incisi düzenlenen Finike Festivali kapsamında Kubat konser verdi.

26 Mayıs 2016 Perşembe 13:32
Finike'de Kubat konseri
Finike Belediyesi tarafından düzenlenen Finike Festivali etkinlikleri kapsamında fuar alanında Kubat sahneye çıktı. Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve eşi Dilek Sarıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda Finikelinin izlediği konserde Kubat, sevilen şarkılarını seslendirdi.



Başkan Sarıoğlu, yörenin meşhur portakal çiçeği balını Kubat'a ikram etti. Yaklaşık bir ay önce baba olan Kubat'a, Finike Belediyesi tarafından yeni bebeği olan ailelere verilen 'Hoş geldin bebek' paketi hediye eden Başkan Sarıoğlu, bebeğin adının yazılı olduğu bir de hemşerilik sertifikası sundu.



28'inci Finike Festivali etkinlikleri kapsamında Bülent Serttaş, Mabel Matiz ve Hadise konser verecek. Altın Portakal Yağlı Güreşleri'nin de yapılacağı festivalde 4 Haziran günü Arikanda Antik Kenti Amfi Tiyatro'da Anjelika Akbar'ın katılacağı Ay Işığı Konseri gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 26.05.2016 13:32
Anahtar Kelimeler:
Antalya Finike
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.