Fin güzelleri Alanya'da

FİNLANDİYA güzellik yarışması Miss Finland'ın 10 finalisti Alanya'da kampa girdi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 11:09
Fin güzelleri Alanya'da

Finlandiya'nın en güzel 10 kadını Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) organizasyonu ve ev sahipliğinde Alanya'da kampa girdi. Kafilede profesyonel fotoğrafçı, yönetmen ve basın mensupları da yer aldı. 12 Eylül'e kadar Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinde yapılacak olan çekimler Fin magazin medyasında ve sosyal medya hesaplarında günlük olarak yer bulacak. Alanya çekimleri, Finlandiya'da TV'den canlı yayınlanacak olan final yarışması aralarında izleyiciyle buluşacak.

Organizasyonun Alanya tanıtımı için büyük önem taşıdığını söyleyen ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Miss Finland 2019 Alanya Kampı Organizasyon Koordinatörü Şükrü Cimrin, "Alanya turizmi için Finlandiya pazarını çok önemsiyoruz. Bu sebeple bu değerli organizasyonu 5'inci kez Alanya'mıza çektik. Katkı sağlayan tüm kurumlara ALTAV adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlanyaMiss Finland
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.