Festivalin şampiyonları ödüllendirildi

FİNİKE Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Finike Portakal Festivali' kapsamında düzenlenen okullar arsı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

20 Nisan 2016 Çarşamba 15:53
Festivalin şampiyonları ödüllendirildi




Finike Kapalı Salonu'nda düzenlenen ödül törenine; Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 



Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Bu yıl ilki gerçekleştirilen Finike Portakal Festivali'ne, çeşitli alanlardaki yarışmalara dahil olarak renk katan öğrenciler ve eğitim camiasına destekleri için teşekkür ediyorum" dedi. 



Bir sonraki festival için motivasyon olması amacıyla ödül töreni düzenlediklerini kaydeden Başkan Sarıoğlu, öğrencilere başarılar diledi. Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Son Güncelleme: 20.04.2016 23:11
Anahtar Kelimeler:
Finike Portakal Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.