Fatih’te ‘çöp’ sıkıntısı

Mahalleli Konuşuyor köşemizin bu haftaki konuğu olan Fatih Mahallesi sakinleri, ulaşımdan 2B’ye, çöpten su sorununa kadar her şeyi gazeteniz Aksu Güney Haberci’ye anlattı.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 10:44
Fatih’te ‘çöp’ sıkıntısı
Gazeteniz Aksu Güney Haberci, her hafta bir mahalle veya köye konuk olarak bölgesel sorunları sayfalarına taşımaya devam ediyor. ‘Mahalleli Konuşuyor’ köşemizin bu haftaki konuğu olan Fatih Mahallesi sakinleri, başta 2B olmak üzere ulaşım, su ve çöp gibi sıkıntılarını Aksu Güney Haberci’ye anlattı. Sorunlarına çözüm bulunmasını isteyen Fatih sakinleri, yetkililerden ilgi ve alaka beklediklerini dile getirdi. 

En büyük sorun 2B
En büyük sorunlarının 2B olduğunu belirten Fatih Mahalle Muhtarı İbrahim Bakı Gülcü, vatandaşın bu konuda dertli olduğunu söyledi. Muhtar Gülcü, “Burada vatandaşlarımız 2B’den oldukça sıkıntılı. Bu konuda sürekli şikayet alıyoruz. Rayiç bedellerin düşürülmesi isteniyor. Bunun dışında da ulaşım ve çöp konusunda sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarında giderilmesini istiyoruz” dedi.

Süleyman Gümüş: 2B sıkıntımız var. Rayiç bedeller yüksek. Bunun dışında mahallemizde park yok. İmar çalışmaları tamamlanamadı. Artık söz verip de sözünde durmayacak siyasiler istemiyoruz. Oy zamanı sözünü yerine getirecek siyasiler görmek istiyoruz.




Osman Gök:
Şebeke suyumuzda basınç olmadığı için ikinci katlara su çıkmıyor. Bunun yanı sıra sık sık sularımız kesiliyor. ASAT’a sürekli şikayette bulunuyoruz ama hizmet alamıyoruz. ASAT’ın bu sorunlarımıza çare bulmasını istiyoruz.




İbrahim Bakı Gülcü (Muhtar):
Vatandaşlarımızın belirttiği sıkıntıların yanı sıra bir de ulaşım sıkıntımız var. Kocaahmetler Sokak’ta otobüs durağı olmasına rağmen buradan otobüs geçmiyor. Vatandaşımız yollarda mağdur oluyor. Buraya otobüs seferi düzenlenmesini istiyoruz.



Halis Gülcü:
 Evimizin karşısındaki imarlı arsaya şirketler çöp döküyor. Yangın çıktı, seralarımıza sıçramadan itfaiye zor yetişti. Defalarca Aksu Belediyesi’ne şikayette bulunduk. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Birkaç ceza kesildi, hepsi o kadar. 

Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 12:14
Anahtar Kelimeler:
AksuMahalleli Konuşuyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.