Facianın Etkilediği Çocuklara 5 Bin Oyuncak

Manisa'daki maden faciasında yetim kalan ve etkilenen çocuklara moral olması için Antalya'da başlatılan kampanyada, 5 bin oyuncak toplandı.

03 Haziran 2014 Salı 09:04
Facianın Etkilediği Çocuklara 5 Bin Oyuncak
 Manisa'daki maden faciasında yetim kalan ve etkilenen çocuklara moral olması için Antalya'da başlatılan kampanyada, 5 bin oyuncak toplandı. Kampanyayı başlatan Antalyalı turizmci Evren Barış Kurucu, kamyona yüklediği oyuncakları kayıpların en fazla yaşandığı İzmir'in Kınık ve Manisa'nın Soma İlçesi'ne götürdü. İlkokullara dağıtılan oyuncakları alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Soma'daki maden faciasından sonra yetim kalan ve yaşanan üzüntülerin olumsuz etkilediği çocuklar için Antalyalı turizmci Evren Barış Kurucu, sosyal medya üzerinden oyuncak toplama kampanyası başlattı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada 5 bin oyuncak toplandı. Kurucu, topladığı oyuncakları kamyona yükleyip, faciada en fazla kaybın yaşandığı İzmir'in Kınık ilçesi Elmadere Mahallesi ile Manisa'nın Soma İlçesi'ne götürdü. Buradaki anaokulu ve ilkokullara dağıtılan oyuncaklar, çocukları sevindirdi. Kampanyaya destek veren hemşehrilerine teşekkür eden Evren Barış Kurucu, Yardımları kendi ellerimle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğu içindeyim. Bazı mahallelerde çocukların sevinçlerini görünce çok duygulandım. Kınık İlçesi'ndeki çocukların çoğunun faciada bir yakınını kaybetmesi nedeniyle, tüm ilkokullara ayırım yapmadan dağıtım yapmayı uygun gördük dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2014 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.