Ezgü'den ATSO'ya ziyaret

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü'yü ağırladı.

08 Haziran 2018 Cuma 11:49
Ezgü'den ATSO'ya ziyaret


 

Antalya'da kurduğu Sümer Ezgü Sanat Akademisi ile çocuklara sanat eğitimi vererek hem klasik hem de modern sanatları sevdiren Türk Halk Müziği sanatçısı Ezgü ile bir araygelen Davut Çetin, eğitim ve sanat üzerine görüş alışverişinde bulundu.


Antalya'nın kültür ve sanata bakışını değiştirmek için Antalya Kültür Sanat'ı kente kazandırdıklarını ifade eden Başkan Çetin, Ezgü'nün de Türk Halk Müziği'ne çok büyük değer kazandırdığını ifade etti. Sümer Ezgü'nün Antalya'ya yerleşerek burada çalışmalar yürütmesinin kent için büyük kazanç olduğunu belirten Çetin, “Aynı zamanda odamızın üyesi olan Sümer Ezgü bundan sonra tüm üyelerimizin çocuklarına Sümer Ezgü Sanat Akademisi'nde özel indirim sağlayacak. Geçen yıl başlattığımız ve her geçen gün yeni firmaların eklendiği ATSO Avantaj Kart sistemine dahil olan Sümer Ezgü Sanat Akademisi, bu uygulamayla üyelerimizin çocuklarına yüzde 10'luk indirim sunacak" diye konuştu.


ATSO Avantaj Kart sistemine girmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Sümer Ezgü ise ATSO'nun kültür ve sanata katkılarının kent açısından çok büyük önem taşıdığını söyledi. ATSO Güzel Sanatlar Lisesi, Antalya Kültür Sanat ve ATSO Kaleiçi Evi'ni kente armağan eden ATSO'nun üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını aktaran Ezgü, “ATSO'ya kültür ve sanata yaptığı bu katkılardan dolayı öncelikle bir sanatçı daha sonra bir kent yaşayanı olarak çok teşekkür etmek istiyorum. Bizler de üyesi olduğumuz ATSO üyelerinin çocuklarına özel bir indirim ile üzerimize düşeni yapmak istedik" dedi.




ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) YONETIM KURULU BASKANI DAVUT CETIN, TURK HALK MUZIGI SANATCISI SUMER EZGU'YU AGIRLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

Son Güncelleme: 08.06.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.