Expo destekçilerine teşekkür

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, 23 Ağustos'ta düzenlenen temel atma törenine destek veren sanatçı ve STK temsilcilerine teşekkür etti.

03 Eylül 2013 Salı 13:13
Expo destekçilerine teşekkür
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Eker ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen temel atma törenine katkıda bulunan sanatçı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etti.

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Gülay, temel atma törenine katkılarından dolayı Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı Başkanı Canan Tungar, ebru sanatçısı Mukadder Kavas, ressam Berna Özbakır ve sanatçı Rauf Mohammed'e teşekkür ederek, katılım belgesi verdi. 

Son Güncelleme: 03.09.2013 13:45
Anahtar Kelimeler:
EXPO 2016Selami Gülay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.