Expo 2016'dan öğrencilere karne hediyesi

Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açan Expo 2016 Antalya'ya, Ramazan Bayramı sonuna kadar girişte karnelerini gösteren öğrenciler, 1 TL ödeyerek girebilecek.

16 Haziran 2016 Perşembe 12:14
Expo 2016'dan öğrencilere karne hediyesi
 Antalya'da 427 bine yakın öğrenci 17 Haziran Cuma günü karne alarak, yaz tatiline başlayacak. Expo 2016 Antalya Ajansı, eğitim- öğretim dönemi boyunca yoğun bir tempoda çalışan öğrencilere karne hediyesi olarak indirim kampanyası başlattı. Cuma gününden itibaren Ramazan Bayramı'nın son günü olan 7 Temmuz tarihine kadar Expo 2016 Antalya sergi alanına girecek öğrenciler, bilet gişelerinde karnelerini göstermeleri halinde 1 TL ödeyerek alana girebilecek. 



ÇOCUKLAR İÇİN GÜN BOYU EĞLENCE



Expo 2016 Antalya'da çocuklara özel tasarlanan 'Torku Çocuk Adası' minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Yaklaşık 8 bin metrekarelik alana inşa edilen, 100 metre çapındaki oyun adasında kitre bebek, neşeli çiftlik, yeraltı kaynakları ve eğlenceli bilim dünyası konsept grup çalışmaları yapılıyor. Çocuk Adası'nda 10 farklı alternatifli atölye çalışması da yer alıyor. Uçurtma atölyesi, ritm atölyesi, origami, kâğıt heykel, geri dönüşüm atölyesi ve boyama atölyelerinde keyifli bir gün geçiren çocuklar hem yaratıcılıklarını artırıyor hem de el becerilerini geliştiriyor.



Restoranlar Sokağı arkasında yer alan faaliyet alanında ise çocuklar saat 10.00'dan 21.00'a kadar şişme oyun alanlarında eğlenirken, geleneksel sokak oyunları da ilgisini çekiyor. 



BİLİMİN EĞLENCELİ YÖNÜNÜ KEŞFEDİN



THY Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi ise bilimin eğlenceli yönünü ziyaretçilere göstermeyi hedefliyor. Evren hakkında çeşitli bilgilerin de yer aldığı merkezde en dikkat çeken bölüm ise evrende dolaşıyormuş hissine kapılacağınız planetaryum. Simülatörlerle bilim teknoloji merkezi çevresinde yer alan dinopark da yine ziyaretçilerin ilgisini çeken bölümler arasında yer alıyor. 



Expo 2016 Antalya'yı ziyaret edecek öğrenciler Küçük amfi tiyatrodaki 'Sevgi Bahçesi' isimli oyunu da ücretsiz izleyebiliyor. Expo ormanında geçen oyunda Expo 2016 Antalya'nın maskotları Ece-Efe'nin yanı sıra Nasreddin Hoca, Keloğlan gibi karakterler de yer alıyor. 



Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi'ndeki Leonardo Da Vinci sergisi ise ziyaretçileri tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Sergide Leonardo da Vinci'nin uçuş, müzik, mimari ve mekanik üzerine 20 tasarımı yer alıyor.

Son Güncelleme: 16.06.2016 12:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.