Expo 2016'da Japon Bahçesi'ne madalya yağdı

EXPO 2016 Antalya'da Uluslararası Yarışmalar kapsamında düzenlenen 'İç Bahçeler Alt Kategori Yarışmaları' ödül töreniyle sona erdi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 13:18
Expo 2016'da Japon Bahçesi'ne madalya yağdı
 'Çiçek ve çocuk' temasıyla 57 ülkenin katıldığı Expo 2016 Antalya'da düzenlenen 'İç Bahçeler Alt Kategori Yarışması', Japon Bahçesi'ndeki ödül töreniyle sona erdi. Alanında uzman 8 jüri üyesi iç mekan bahçelerinde kesme çiçek, çiçek aranjmanları, bonsai ve kesme çiçek (Lisianthus) kategorilerinde değerlendirme yaptı. Jüri üyelerinin 13 farklı firmanın 49 farklı bitki çeşidini ele alarak yaptığı değerlendirmesi sonucu altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplamda 45 madalya sahiplerini buldu. Tüm katılımcılara ise sertifika verildi. 



Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi'ndeki ödül törenine Genel Sekreter Fırat Işık, Genel Komiser Büyükelçi Erdoğan Kök, Expo 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcıları Mücahit Şengül, Caner Yazıcı, jüri üyeleri ve Japon İç bahçesi yetkililer katıldı. 



Törenin açılışında konuşan Expo 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, jüri üyeleri ve değerlendirme hakkında bilgi verdi. Japonya'nın Expo 2016 Antalya Koordinatörü Seiichi Yokoi ise Japonya'nın bahçecilikte çok köklü bir geçmişe sahip olduğuna değindi. Konuşmaların ardından madalyalar ve sertifikalar sahiplerine teslim edildi. Törende ayrıca değerlendirme yapan 8 jüri üyesine de plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme: 30.07.2016 13:19
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.