Expo 2016'da Güloğlu ve Gürman coşturdu

KARADENİZLİ şarkıcı Davut Güloğlu ile Akdeniz ile Arap müziğini harmanlayan Öykü Gürman, Expo 2016 Antalya'nın yerli konserler serisinde sahneye çıktı.

03 Eylül 2016 Cumartesi 13:28
Expo 2016'da Güloğlu ve Gürman coşturdu
 Güloğlu, kemençe eşliğinde pop söyledi, Gürman da Flamenko yaptı.



Expo 2016 Antalya Sergi Alanı içindeki Turkcell Büyük Amfi Tiyatro, yaz konserleri serisinde iki ünlü şarkıcı Davut Güloğlu ve Öykü Gürman'ı ağırladı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserin sunuculuğunu ise Sefa Doğanay yaptı. Ünlü komedyen taklitleri ile herkesi güldürürken, sahneyi önce Öykü Gürman'a bıraktı. Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayan ve Flamenko ile süsleyen Gürman, amfi tiyatroyu dolduran hayranlarına, "Sizlerle buluşmak büyük bir keyif. Biz hep birlikte güleriz" dedi.



Dansları ile konsere renk katan şarkıcı Öykü Gürman ise ikizi Berk ile yeni bir projeye başlayacağını müjdelerken, konserini 2008 yılında ünlü olmasına neden olan 'Evlerinin önü boyalı direk' şarkısıyla tamamladı. Oyuncu, besteci ve şarkıcı olan Karadenizli Davut Güloğlu da aynı sahnede hayranlarını şarkıları ile mest etti. Kemençenin de renk kattığı etnik-pop türü şarkılarında izleyenlere keyifli saatler yaşatan Güloğlu, "Ülkemizin başından geçen hadiselere hepimiz şahit olduk" diyerek yaşananları dile getirdi. Sanatçılara Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdim edildi.





Son Güncelleme: 03.09.2016 13:29
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.