EVİNDE 51 SOKAK HAYVANINA BAKIYOR

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde emekli banka müdürü Ayşe Önder, evinde 40 kedi ve 11 sokak köpeğine bakıyor. Boş zamanlarında eldiven, bere ve bandana örüp dostlarına hediye eden Ayşe Önder, karşılığında ise hayvanlar için mama istiyor.

29 Ekim 2014 Çarşamba 10:37
EVİNDE 51 SOKAK HAYVANINA BAKIYOR
Kaş'ın Bezirgan Mahallesi'nde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Ayşe Önder, 2006 yılında yaptırdığı müstakil evine ilk olarak 6 sokak kedisi aldı. Kimseye rahatsızlık vermemek için evini mahallenin uzak bir noktasına yaptıran Ayşe Önder, 40 kedi ve 11 sokak köpeğine bakıyor. Emekli maaşını kedi ve köpekler için harcayan Ayşe Önder, hayvanların sağlık ihtiyaçları ve kısırlaştırılması için Kalkan'daki Hayvan Dostları Derneği'nden yardım alıyor.


ÖRGÜ HEDİYE EDİP MAMA ALIYOR
Kedi ve köpeklere evin bahçesinde yaşam alanları oluşturan Ayşe Önder, günün 6 saatini onlara ayırıyor. Boş zamanlarında kedi ve köpek motifli eldiven, bere ve bandana örerek dostlarına hediye eden ve karşılığında mama isteyen Önder, hayvanların ihtiyacını karşılayamayacak duruma geldiğini, hayvanseverlerden mama yardımı beklediğini söyledi.


'MAMA YARDIMLARINI KABUL EDERİM'
Hayatından memnun olduğunu anlatan Ayşe Önder, "Sırf kedilerim için, rahat yaşayabilsinler diye bu sakin yeri seçtim. Dağın tepesi. Çok mutluyum. 11 de köpeğim var. Bunların hepsi sokak kedileri ve sokak köpekleri. Çok üzgünüm ki, her aile birer kedi, köpek baksaydı, hiçbiri benim yanımda olmazdı. Onların mama sıkıntısı var. Eğer yardım etmek isteyen olursa mama olarak, seve seve kabul edeceğim" dedi.

Son Güncelleme: 29.10.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.