Evcilmen : 'Tek Bir Ruhsatta İmzam Yok'

Muratpaşa Belediyesi eski başkanı Süleyman Evcilmen, Belediye Meclisi'nde araştırma komisyonu kurulmasına neden olan eski Lara Caddesi'nde bir işletmeye verilen inşaat ve yapı kullanım ruhsatına ilişkin “15 yıllık belediye başkanlığım sürecince tek bir ruhsata dahi imza atmadım. Belediyede görev bölümü vardır, onun yetkilileri bellidir" dedi.

10 Eylül 2014 Çarşamba 17:37
Evcilmen : 'Tek Bir Ruhsatta İmzam Yok'
Antalya'da partisi tarafından aday gösterilmemesinin ardından CHP'den istifa ederek DSP'den belediye başkan adayı olan Muratpaşa Belediyesi eski başkanı Evcilmen, 15 yıllık başkanlığı süresince tek bir ruhsata dahi imza atmadığını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi'nin günde 100- 150 ruhsat verilen bir idari yapı olduğunu belirten Evcilmen, “Ruhsatla ilgili işlemlerin ayrı yetkilileri vardır. Başkan yardımcısı vardır, şube müdürü vardır, ruhsat şefi vardır, amiri vardır. Belediye başkanının işi ruhsat değildir. Kime ne ruhsat verilmiş bilmesi de mümkün değildir. Belediyede görev bölümü bu yöndedir" diye konuştu.

Eski Lara Caddesi'nde bir işletmeye verilen inşaat ve yapı kullanım ruhsatıyla ilgili hiçbir bilgisi bulunmadığını kaydeden Süleyman Evcilmen, “Konu oldukça basit. Eğer sahip olduğundan fazla bir hak tanınmışsa bunun tespiti yapılır ve gereği neyse yerine getirilir. Yıkılması gerekiyorsa yıkılır. Yanlış yapan hakkında gerekli idari ve hukuki süreç başlatılır ya da ne gerekiyorsa o yapılır" diye konuştu.  

Son Güncelleme: 10.09.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.