Evcilmen evlendi

MURATPAŞA Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Muratpaşa eski Kadın Kolları Başkanı Feryal Tezcan ile Kundu'daki Sherwood Otel'de evlendi.

16 Nisan 2016 Cumartesi 18:16
Evcilmen evlendi


Muratpaşa Belediyesi'nde 15 yıl başkanlık yapan ve son seçimlerde aday gösterilmeyince CHP'den istifa edip DSP'den aday olan, ancak seçilemeyen Süleyman Evcilmen, 14 Nisan'da doğumgününü kutladı. Eski başkan Evcilmen, bir gün sonra da Muratpaşa eski Kadın Kolları Başkanı Feryal Tezcan nikah masasına oturdu. Dün akşam saat 19.00'da Kundu'da işadamı Şükrü Ceylan'a ait Sherwood Otel'deki nikahı, Döşemealtı Belediyesi'nin nikah memuru kıydı. Gelinin şahitleri İstanbul'dan gelen arkadaşları olurken, Evcilmen'in şahitliğini ise Mustafa Karaman ile Hüseyin Kazancı yaptı. 12 kişinin katıldığı sade nikah töreninin ardından otelde küçüp çaplı eğlence yapıldı. Evcilmen'in sürpriz evliliği, siyaset kulislerinde dilden dile konuşuldu.


BERABER ÇALIŞTILAR

Torun sahibi Evcilmen’in birkaç yıl önce boşandığı eşi Dilek Çeki’den kızı Deren ve oğlu Seren bulunuyor. Feryal Tezcan 19 Nisan 2013’te CHP Muratpaşa İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilmiş ve Evcilmen ile 30 Mart 2014 seçimlerine kadar beraber çalışmışlardı.


AYNI KAREDELER

Evcilmen, başkan olduğu 27 Aralık 2013 tarihinde Feryal Tezcan ile aynı karede görüntülenmişti. Belediyenin yaşlılar için Değirmenönü Kültür Merkezi'nde düzenlediği yeni yıl kutlamasına katılan Tezcan, başkan Evcilmen'in hemen arkasında yer almış ve objektiflere gülümseyerek poz vermişti.
 

Son Güncelleme: 16.04.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.