Esnafın büyük zirvesi

Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulu yapıldı. Genel kurula katılan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Halil Şahin, “Kapımız esnafa sonuna kadar açık. Her zaman yanınızdayız” mesajını verdiler.

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:43
Esnafın büyük zirvesi
AKSU ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu Köseoğlu Düğün Salonu’nda yapıldı. Geniş bir katılımın olduğu genel kurula; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, Altıncı Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tulgar, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve çok sayıda meslek odasının başkan ve yöneticileri de katıldı.



Genel kurulda konuşan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, “Aksu gibi çalışkan ve üretken insanların yaşadığı bir ilçede görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kapım siz değerli esnaf arkadaşlarımla daima açıktır” dedi. Belediye Başkanı Halil Şahin de, “Aksu’nun kalkınmasında esnafımızla el ele bir çalışma gerçekleştirmek için yola çıktık. Gelişen ve değişen Aksu’nun mimarları, riski göze alarak yatırım yapan ve elini taşın altına koyan siz esnaf kardeşlerim olacaksınız” diye konuştu. Konuşmalardan sonra, Kooperatif Başkanı Ali Rahmi Hocalar’a çeşitli kurumların plaketleri verildi.



Genel kurulda daha sonra Denetim Kurulu’nun asil ve yedek üyeleri ile Bölge Birliği’nde temsilci olacak asil ve üyelerin seçimi yapıldı. Denetim Kurulu asil üyeliklerine Erdal Pat ve Nedim Darıcı, yedek üyeliklerine de Ali Yavuz ve Ferdi İner seçildi. Bölge Birliği Temsilcisi olarak görev yapacak asil üyeler Ali Rahmi Hocalar, Birol Doğan ve Alim Uysal olurken, yedek üyeler Hasan Dalman, Özkan Gumcu ve Erdal Pat oldu.



Aksu ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rahmi Hocalar, genel kuruldan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kooperatifimizin 2016 olağan genel kurulunu hayırlısıyla yaptık. Genel kurulumuzda bizi yalnız bırakmayan Aksu Kaymakamımız Sayın Aydın Ergün’e, Belediye Başkanımız Sayın Halil Şahin'e, Ticaret İl Müdürüm Seval Yasak Dizerkonca’ya, Altıncı Bölge Birlik Başkanım Ahmet Tural ve yönetim kuruluna, Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmus Kaan Sahin’e, CHP İlçe Başkanımız Kenan Yıldız’a, Aksu Tarım İlçe Müdürüm Cevdet Metin’e, değerli üyelerime ve dostlarıma, yönetim kurulum adına teşekkür ederim.”







 

Son Güncelleme: 30.01.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.