Esnaf Muratpaşa'da

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim üyelerini konuk etti.

24 Haziran 2016 Cuma 11:34
Esnaf Muratpaşa'da
 AESOB başkanlığına seçilmesinin ardından nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Dere, 27 Mart'ta yaşamını yitiren AESOB eski başkanı Abdullah Sevimçok'un adının Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'ne verilerek yaşatılmasından dolayı teşekkür etti. 



Esnafın, en önemli kent dinamiği olduğuna işaret eden Başkan Ümit Uysal ise “Esnaf komşularımız çok zor süreçten geçiyor. Sorunların aşılması için belediye olarak olanaklarımız çerçevesinde çalışmalar yapıyoruz. Eski Sanayi Sitesi'ndeki esnaf komşularımızın görüş ve desteklerini alarak, bu bölgede çalışmalar başlattık. Muratpaşamız'daki başka bölgelerde de esnafımızı rahatlatacak çalışmalar yapacağız. Kentimizin, uluslararası platformda tanıtımı için de önemli çalışmalara imza atıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.06.2016 11:35
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.