ESNAF KOOPERATİFİNE ‘KAYYUM’ ŞOKU

Antalya’da 110 esnafın yaklaşık 3 milyon TL kredi aldığı Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne mahkeme kararı ile kayyum atandı.

12 Ekim 2019 Cumartesi 15:17
ESNAF KOOPERATİFİNE ‘KAYYUM’ ŞOKU

Antalya'da yaklaşık 110 esnafa 3 milyon TL kredi dağıtan Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından üye dosyalarıyla birlikte kaçtığı iddia edilen Başkan Mehmet Coşkun’un yerine mahkeme kararı ile kayyum ataması yapıldı.

SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ

Karara göre; ortaklar ve üyelerin gündeme taşıdığı iddialara ilişkin yargı süreci tamamlanana kadar yeminli mali müşavir Evliya Karakuş yönetim kayyumu olarak görev yapacak. Kararın hemen ardından açıklama yapan Kooperatifi Yönetim kurulu eski üyesi Cavit Güç, “Başkan hala ortada yok. Biz yargı sürecini yakından takip ediyoruz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu üyesi ve ortakları Kooperatif Başkanı Mehmet Coşkun’la ilgili şu iddiaları gündeme taşımıştı: “Maalesef Mehmet Coşkun’a ulaşamıyoruz. Kendisi kooperatif merkezi olarak kullandığımız daireyi hiçbir üyeye, ortağa veya yönetim kurulu üyelerine haber vermeden boşaltmış. Merkeze ait eşyaların da ikinci el eşya dükkanına satıldığını öğrendik.” İddiaların hedefindeki Coşkun ise “Hiçbir yere kaçmadım. Bazı üyeler rakibim olduğu için bana iftira atıyor” şeklinde açıklama yapmıştı.

ANTALYA-DHA

Son Güncelleme: 12.10.2019 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.