Eski Ramazanlar Antalya'da

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan Şenlikleri her akşam farklı etkinliklerle devam ediyor. Karagöz Hacivat ve Orta Oyunu, eski Ramazanları aratmıyor.

14 Haziran 2016 Salı 16:19
Eski Ramazanlar Antalya'da
 Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan iftar sofrasında oruçlarını açan Antalyalılar, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve ortaoyunu ile geçmişe yolculuk yaptı.



Geleneksel Ramazan eğlenceleri büyüklere geçmişe yolculuk yaptırırken çocuklara da kahkaha dolu anlat yaşattı. Gölgenin ardındaki sahnede Karagözle-Hacivat'ın atışmaları, sonrasında sahne alan Ortaoyunu ekibinin sergilediği 'Kunduracı' adlı oyun izleyenleri uzun süre güldürdü. Gecenin sonunda ise Akdeniz Üniversitesi Kafkas Dansları Topluluğu, muhteşem bir dans gösterisi sundu.







Son Güncelleme: 14.06.2016 16:20
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.