Engelsiz tarım

Engel Tanımayan Çocuklar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu’ndan, tarım alanı oluşturuldu.  Aksu İlçe Kaymakamı Aydın Ergun’un onay verdiği projeye İşadamı Emin Bal’da okul bahçesine bir sera yaparak katkıda bulundu.   

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:28
Engelsiz tarım

Engel Tanımayan Çocuklar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu’ndan artık engelsiz tarım yapılacak. Okul öğretmenlerinden Burçak Öztürk’ün,  Aksu Kaymakamı Aydın Ergun’a sunduğu, “Okul bahçesine tarım alanı oluşturalım” önerisi kabul görülünce, Aksulu İş Adamı Emin Bal’ın katkılarıyla okul bahçesine mini bir sera yapıldı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Milli Eğitim Müdürleri,  İşadamı Emin Bal ve öğretmen ile öğrencilerin katılımıyla bir açılış gerçekleşti.

Serada yetişen ürünlerin okulun öğrencileri tarafından yetiştirildiğini ifade eden öğretmen Burçak Öztürk, “Burada eğitim alan öğrencilerimiz engelli öğrencilerimiz. Aslında toplum olarak bizler de birer engelli adayıyız. Bu çocuklarımızın hiç biri kendi kaderini belirleyemedi. Bu çalışmada gösteriyor ki, imkan tanınması halinde, engelli olarak gördüğümüz bireylerin çok güzel işler başardığının göstergesi. Bu anlamda fırsat tanıdığı için İlçe Kaymakamın Sayın Ergun’a sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.11.2017 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.