Engellilerden Başkan İrban'a ziyaret

 KORKUTELİ'de engelliler Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı ziyaret etti.

17 Mayıs 2018 Perşembe 10:04
Engellilerden Başkan İrban'a ziyaret

Korkuteli Özel Umut ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamını engelli öğrencilere veren Hasan Ali İrban, "Engelliler konusu insani ve vicdani sorumluluk meselesidir. Hepimizin potansiyel birer engelli adayı olduğumuzu asla unutmamamız gerekmektedir. Bu mesele her insanı ve her kurumu ilgilendiren bir meseledir" dedi.

Korkuteli Özel Umut ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Bayram Serik, yeni hizmete sunacakları eğitim binasının yakınında belediye tarafından ayrılan bir park alanı olduğunu ve buranın engelli parkı yapılmasını talep ettiklerini söyledi.

Engelli parkı talebine hassasiyet gösteren Başkan Hasan Ali İrban, böyle bir hizmeti seve seve yerine getireceklerini belirterek, "Böyle bir parkı yaparak hizmete sunmayı bizler de isteriz. Kurum olarak gerekli araştırmayı ve tespitleri yaparak engelli parkı yapılmasını sağlayıp güzel bir örnek teşkil etmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.