Engelli STK temsilcileri Expo'da

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Antalya'da engellilere hizmet veren STK temsilcilerini Expo Fuar Alanı'nda ağırladı.

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:59
Engelli STK temsilcileri Expo'da
 Expo Kulesi'ne çıkan temsilciler, biyoçeşitliliğe hayran kaldı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya'da engellilere yönelik hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile birlikte Expo 2016 Fuar Alanı'nı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'in Engelliler Haftası'nda gerçekleştirdiği toplantıda kararlaştırılan geziye, il merkezinde engellilere hizmet sunan 48 STK Temsilcisi ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şube Müdürleri katıldı. 



HAYRAN KALDILAR



STK Temsilcileri ilk kez geldikleri Expo 2016 Fuar Alanı'nın dört bir köşesini, kendilerine tahsis edilen araçlar ve rehberler eşliğinde gezdi. Rehberlerden Expo hakkında bilgi alan birbirinden özel STK temsilcileri ülke bahçelerini ziyaret etti. 100.7 metre uzunluğundaki Expo Kulesi'ne de çıkan özel temsilciler, Antalya'yı ve Fuar alanını metrelerce yukarıdan izleme fırsatı buldu.



BAŞKAN TÜREL'E TEŞEKKÜR



Antalya'da faaliyet gösteren Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nilhan Turan Kırdı yapılan ziyaretin son derece verimli olduğunu belirterek, “Büyükşehir, bugün biz temsilcileri çok güzel bir şekilde ağırladı. Bir hayli geniş olan alanda yürüyebilme imkanı zor olduğu için, bize özel araç tahsisinde bulundu. Rehberler eşliğinde dört bir köşesini gezdik. Gezdiğimiz her alan hakkında bilgilendirildik. Bizler için bu organizasyonu organize edenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.06.2016 12:00
Anahtar Kelimeler:
Antalya Expo 2016
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.