Engelli bireylere Norveç'ten destek

Norceç'in 'Building Our Future' adlı yardım derneği, Alanya'daki Engelsiz Yaşamevi yararına kermes düzenledi.

31 Ekim 2014 Cuma 10:54
Engelli bireylere Norveç'ten destek
Merkezi Norveç'te bulunan ve engelli bireyler yararına çalışmalar yapan 'Building Our Future' derneği, özel bir çalışmaya imza attı. Alanya'daki Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile ortak çalışmalar yapan dernek üyeleri Engelsiz Yaşamevi yararına Norveç'te kermes düzenledi. Bir anaokulunda düzenlenen kermese, farklı ülkelerden çok sayıda çocuk ve öğretmen katıldı.

KERMES GELİRİ ENGELLİLERE
Engelsiz Yaşamevi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Özdeş, Norveçli dostların kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi. Norveç'ten bile destek olmaya devam ettiklerini belirten Özdeş, "Böyle anlamlı bir organizasyonu gerçekleştiren ve evrensel bir kardeşlik örneği sergileyen dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kermesten elde edilen gelir, yaşam evinde kalan engelli öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacak" dedi.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.