Engelleri yüzerek aşıyorlar

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Spor Merkezleri bünyesinde engelli çocuklara yönelik yüzme kursu açtı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:57
Engelleri yüzerek aşıyorlar
'Başarıda Engel Yok' projesi kapsamında hafta içi her gün Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda yüzme eğitimi alan engelli çocuklar, engelleri aşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yüzme antrenörleri eşliğinde teknik ve uygulamalı eğitim alan çocuklar, yüzme öğrenirken bir yandan da eğleniyor.

BAŞARI ENGEL TANIMAYACAK
Engelli bireylerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla Engelli İl Spor Merkezlerinde yüzme, basketbol, masa tenisi ve bocce branşlarında kurs açtıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Bu projemiz kapsamında işitme, görme ve bedensel engelli çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Onları sosyal yönden güçlü ve ileride başarılar elde edebilecek sporcular olarak yetiştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.